Обратно към пълната версия на статията »

Пенев „следи“ Бойко за националния

Пенев „следи“ Бойко за националния
Вчера британският таблоид „Дейли мирър“ писа, че премиерът на България Бойко Борисов е сред претендентите за тазгодишната награда за най-добър футболист. Снимка:ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Новият селекционер на националния отбор по футбол Любослав Пенев се пошегува пред журналисти, че ще наблюдава премиера като евентуален кандидат за национал.

„Ще го следя, разбира се, както всички останали“, отговори през смях Любослав Пенев какво би станало, ако премиерът Бойко Борисов стане „Футболист на годината“ и поиска да играе в националния отбор.

В неделя британският таблоид „Дейли мирър“ писа, че премиерът на България Бойко Борисов е сред претендентите за тазгодишната награда за най-добър футболист и дори се класира втори след Димитър Бербатов.

„Нищо чудно Борисов да е първи, защото до 4 декември има още време да се гласува в анкетата на една от най-големите медии в страната“, отбеляза изданието.

Борисов е преди капитана на „Астън Вила“ Стилиян Петров и вратаря на „Твенте“ Николай Михайлов.

Екип от спортни журналисти ще обяви победителя и десетте най-добри. Борисов играе редовно с отбора си „Витоша“ – Бистрица, в аматьорската футболна лига, където често бележи на празна врата и от дузпи, допълни „Дейли мирър“.

#Любослав Пенев #Пенев #Бойко Борисов #премиер #футбол