Обратно към пълната версия на статията »

Релакс в оазис до Пловдив - предложение за дългите уикенди!

Релакс в оазис до Пловдив - предложение за дългите уикенди!
A A+ A++ A

Цели два дълги уикенда ни очакат в края на месец април и началото на следващия месец май.  С наближаването на мини ваканциите все по-често започваме да си задаваме въпроса как да оползотворим максимално това време.

Идните почивни дни са съпроводени и от празнично настроение, защото ще посрещнем любимите на всички Великден и Гергьовден. Все поводи за веселба!

Подарете си една незабравима почивка за вас и вашето семейство в оазисът на планината – Парк и СПА хотел Марково.

Панорамно разположен в подножието на най-лиричната българска планина – Родопа планина, четиризвездният комплекс предлага релаксираща обстановка, много СПА изкушения и изгодни предложения.

Хотелът се гордее с елегантния ресторант “Belle Vue”, който ще стане арена на спомените за празничните вечери.  В него може да опитате типични български специалитети и изкушаващи ястия от интернационалната кухня, приготвени от майстор-готвачите с много грижа, умение и страст.

Промоционалните пакети за Великден са за 3 и 4 нощувки в дните от 25 април до 1 май. В цената са включени богати закуски и вечери на блок маса, съставени от качествени продукти, релакс в СПА центъра на хотела и безплатен детски кът с висококвалифицирани аниматори. 

На 26 и 27 април за доброто настроение на всички гости ще се погрижат певицата Анастасия Баткова и музиканта Владимир Велков, а на 28 април, гост на Парк и СПА хотел Марково ще бъде топ комикът Краси Радков.

Не пропускайте страхотните предложения и разгледайте всички подробности ТУК.

С много емоции, танци и празнично настроение ще бъдат изпълнени и дните около Гергьовден. Изкушаващите оферти за 2, 3 или 4 нощувки са с включени закуски, вечери на блок маса, СПА център и безплатен детски кът.

Програмата на стилния ресторант Belle Vue включва музикални изпълнения на живо и диджей парти на 4 май, а на 5 май всички гости ще усетят духа на празника с колоритната хореография на танцов ансамбъл.

Всеки от вас, избрал да празнува в Парк и СПА хотел Марково, ще бъде посрещнат с вкусен брънч на следващия ден, когато честваме Гергьовден.

За резервация и повече информация, кликнете ТУК.

С времето, Park & Spa Hotel Markovo доказа, че е идеално място както за семейна почивка, така и за романтичен отдих или релакс с приятели и колеги. Комплексът предлага всичко необходимо за едно незабравимо преживяване.

Приказното кътче привлича внимание с атрактивната си локация, живописна гледка и предлага куп блаженства за тялото и душата.

Външен и вътрешен басейн с изглед към планината, джакузи, две сауни, парна баня, солна стая и разнообразие от масажи и СПА терапии ще възвърнат вътрешното ви равновесие.

За любителите на тениса работят два открити корта, а в комплекса има и тенис маса, билярд, джаги и електронни игри. Два детски къта, външен и вътрешен, пък осигуряват постоянни занимания за най-малките.

Отличен с признанието за “Най-добър градски СПА Хотел” за 2018 г. от БХРА и разположен само на 9 км. от центъра на Пловдив, хотелът предлага настаняване в общо 110 помещения, от които 79 стандартни двойни стаи, 23 стаи делукс, 4 студиа и 4 апартамента. Всички те са оборудвани с минибар, широкоекранни LED телевизори и висок клас козметични продукти.

#Спа Марково #почивка #Великден #Гергьовден