Обратно към пълната версия на статията »

Сциентолозите вече намерили нова съпруга на Том Круз

Сциентолозите вече намерили нова съпруга на Том Круз
Йоланда е „принцесата на сциентологията, тя идеално подхожда на Круз“, твърдят сциентолози. Снимка: WireImage
A A+ A++ A

Холивудската звезда Том Круз, който едва се е разделил с третата си съпруга Кейти Холмс, май няма да има възможност да се наслади на ергенския живот.

Неговите приятели от сциентоложката църква вече са му намерили нова „мисис Круз“ – 27-годишната латиноамериканска актриса Йоланда Пекораро, предаде БТА.

„Следващата съпруга на Том ще бъде от нашата църква“, заяви един от експертите по сциентология, цитиран от „Нешънъл инкуайърър“ и „Радар онлайн“.

Друг сциентолог пояснил, че Йоланда е „принцесата на сциентологията, тя идеално подхожда на Круз“. Момичето е запалено по учението на Рон Хъбард от 13-годишна възраст, неговите родители също са сциентолози.

Том Круз се е запознал със старлетката още през 2004 г. в Испания на откриване на сциентоложка църква. Според близки източници на звездата Круз бил очарован от красотата и таланта на младата актриса.

Според слуховете двамата дори имали връзка, но по някаква причина от нея не излязло нищо. По-късно в Лос Анджелис Круз бил платил обучението на момичето в престижна школа по сциентология.

Йоланда Пекораро не е свободна, при това приятелят й също е сциентолог. Самата актриса обаче в разговор с журналисти кокетливо отбелязва: „Не съм омъжена и не съм сгодена“.

Според източници на американски таблоиди сциентоложката църква ще се постарае колкото се може по-скоро да свърже Круз и Пекораро, за да потуши скандала, свързан с развода на актьора и Кейти Холмс.

Както е известно, двамата се разведоха заради религиозните убеждения на Круз. Холмс не одобряваше увлечението на съпруга си по сциентологията и взе кардиналното решение, когато той поиска дъщеря му, 6-годишната Сури, да последва неговите църковни убеждения.

Йоланда Пекораро обаче ще посвети бъдещите си деца в сциентологията.

„Ако църквата реши, че Йоланда трябва да е четвъртата жена на Том, разбира се, ще е желателно тя да забременее колкото се може по-скоро“, твърди източник, запознат с положението.

„Не трябва да се съмнявате, че заради църквата Йоланда ще направи всичко“, добави той.

#Том Круз #сциентология #развод