Обратно към пълната версия на статията »

Дженифър Лопес напусна "Американски идол"

Дженифър Лопес напусна "Американски идол"
Лопес сподели, че усеща, че е дошло време да се върне обратно към другите неща, които прави, въпреки че обича много този телевизионен формат. Снимка: allcelebritysites.com
A A+ A++ A

Поп дивата Дженифър Лопес е вторият човек, който за последните два дни напуска журито на "Американски идол".

Нейният представител Марк Йънг заяви, че певицата и актриса се отказва от участие в 12-ия сезон на популярното телевизионно шоу, на което беше съдия в продължение на две години, предаде БТА.

Самата Лопес потвърди новината в радио шоу. Тя каза, че усеща, че е дошло време да се върне обратно към другите неща, които прави, въпреки че обича много този телевизионен формат.

Само преди ден Стивън Тайлър оповести, че се отказва от по-нататъшното си участие като съдия в "Американски идол", за да се концентрира върху работата си с "Аеросмит", след като призна, че се е отдалечил прекалено много от бандата.

Вокалистът на "Аеросмит" бе съдия през последните два сезона на шоуто за таланти заедно с Дженифър Лопес и Ранди Джаксън.

„Отдалечих се прекалено много от първата си любов "Аеросмит"," довери той.

Тайлър допълни, че всяка минута в шоуто му е доставила голямо удоволствие, но сега възнамерява да се върне към рока заедно с изпълнителите на хита "I Don't Want to Miss a Thing".

Новият албум "Music from Another Dimension" на групата трябва да излезе на 6 ноември.

#Дженифър Лопес #жури #Стивън Тайлър