Обратно към пълната версия на статията »

Забраниха на Кейти Пери да носи сутиен

Забраниха на Кейти Пери да носи сутиен
Кейти обясни как веднъж перуката й се замотала във въртящия се сутиен и накрая на песента главата й била подозрително близо до гърдите. Снимка: popdust.com
A A+ A++ A

Застрахователи забраниха на Кейти Пери да носи един от култовите си сутиени, тъй като моделът криел риск за здравето й.

Според икономистите, бдящи зорко над певицата, за да не трябва да плащат обезщетения, въртящият се сутиен, който тя често слага на сцената, трябва да бъде свален от програмата, пише „Монитор“, позовавайки се на в. „Сън“.

Причината е, че съществува реална опасност кичури от също така традиционните за Кейти перуки да се закачат за въртящите се дискове и да се стигне до разтягане, ако не и до по-сериозно нараняване на шията й.

Всъщност пищната певица вече е претърпявала подобен инцидент с червено-бялата си рокля, с която открива концертите си във филма Katy Perry: Part Of Me.

Пред „Сън“ Кейти обясни как веднъж перуката й се замотала във въртящия се сутиен и накрая на песента главата й била подозрително близо до гърдите.

„Ето какво прави човек в името на изкуството“, пошегува се певицата и уточни, че не смята, че сутиенът й би могъл да бъде смъртоносно опасен.

#Кейти Пери #певица #сутиен #застрахователи