Обратно към пълната версия на статията »

Приложение среди настроението ни

Приложение среди настроението ни
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

С напредването на възрастта хората започват да проявяват определени настроения и модели на поведение. Например, ако се събудят рано, очакват цял ден да бъдат начумерени и нефункционални.

Обичайни модели като тези лесно се разпознават, но какво се случва, ако човек се окаже разстроен следобед, без да има идея защо?

Отговор на подобни въпроси дава специално приложение за проследяване на настроението, което помага за идентифициране на определени модели и за изграждане на навици.

Приложението „МуудКаст”, освен за проследяване, служи и като дневник. Апликацията следи общото настроение и дава възможност да се водят малки бележки, които улесняват разбирането за случващото се през деня. С течение на времето "изплуват" моделите на поведение на потребителя. Така той може да разбере, че следобедното му лошо настроение се дължи на липсата на почивка или е продиктувано от необходимостта от лека закуска, пише БТА.

Приложението също така помага да се изясни кое е най-подходящото време за изграждане на полезни навици, например ако потребителят желае да започне да тренира. С помощта на апликацията може да се разбере кога човек е бил най-успешен и се е чувствал страхотно, както и кога не е бил в най-добрата си форма.

#приложение #настроението