Обратно към пълната версия на статията »

Деми Мур остана без предни зъби заради стрес (ВИДЕО)

Деми Мур остана без предни зъби заради стрес (ВИДЕО)
YouTube
A A+ A++ A

Деми Мур разкри в шоуто на Джими Фелън, че два предни зъба са й паднали заради стрес, предаде Нова телевизия.

"Бих искал да кажа, че те паднаха от каране на скейтборд или нещо готино от този род, но мисля, че това е нещо важно, което трябва да споделя, защото след сърдечно-съдовите заболявания един от най-големите убийци е стресът”, разказа 54-годишната актриса.

Водещият на шоуто дори показа нейна снимка, на която е без един зъб. Деми Мур сподели, че децата й всъщност са харесали новия й облик.

„Те смятат, че с липсата на зъби изглеждам по-уязвима, по-човешки”, пошегува се тя.

„Благодаря на Бог за съвременната стоматология”, продължава шеговито актрисата.

Припомняме, че Деми Мур изживя стресиращ съдебен процес заради 21-годишния младеж, който се удави по време на парти в плувния басейн в имота й в Бевърли Хилс. По време на трагичния инцидент актрисата не беше в дома си.

Доскоро Деми Мур не беше сред ответниците в делото, което родителите на момчето повдигнаха. Наскоро обаче те обвиниха и нея, че е допринесла за смъртта на сина им, защото на басейна не е имало маркировка за дълбочината му. Мур обаче заяви, че момчето е починало заради собствената си небрежност и е бил в имота й незаконно по време на злополуката. За нея обаче случилото се остава невъобразима трагедия.

 

#Деми Мур