Обратно към пълната версия на статията »

Чалга певец засне клип с ученички в гимназия... срещу дарение (ВИДЕО)

Чалга певец засне клип с ученички в гимназия... срещу дарение (ВИДЕО)
YouTube
A A+ A++ A

Столичната гимназия за приложни изкуства “Свети Лука” се превърна в снимачна площадка на поп-фолк клип, предаде бТВ. Като танцьорки във видеото се изявяват ученички от гимназията, повечето – на възраст между 15 и 16 години. Всички те имат писмено съгласие от родителите си, че могат да участват в заснемането на клипа.

Името на песента е “Бухалка”, а изпълнител е изгряващият в поп-фолк средите Ангел. Според него няма нищо странно в мястото на снимките, нито в участието на гимназистки. Казва, че те това харесват и с удоволствие са участвали.Клипът красят луксозни коли и красиви момичета в двора на училището.

Припевът на песента не крие възрастта на участничките в клипа:

“Твоя ще съм, батко, нищо, че съм малка, но ти обещах да съм твоята бухалка. “

Директорът на гимназията отказа да застане пред камера, но каза, че е позволила заснемането на клипа защото срещу него училището е получило голямо дарение – 200 лева. Не бяхме допуснати в сградата, където по принцип чалгата е забранена. В момента обаче то има нужда от средства.

Гимназия “Свети Лука” e носител на множество награди за творчество, а според директора чалга културата е далеч от ценностите й.

#певец #дарение