Обратно към пълната версия на статията »

Марадона: Гърция има шанс срещу Германия

Марадона: Гърция има шанс срещу Германия
Марадона залага на Бундестима, но твърди, че Фернандо Сантош ще надъха своите момчета и те ще окажат сериозна съпротива на немците. Снимка: thejasnews.com
A A+ A++ A

Гръцкият национален отбор има своите шансове срещу фаворита Германия по време на днешната четвъртфинална среща от Евро 2012, смята футболната легенда Диего Армандо Марадона.

Марадона залага на Бундестима, но твърди, че Фернандо Сантош ще надъха своите момчета и те ще окажат сериозна съпротива на немците, предаде БГНЕС, позовавайки се на в. „Таймс ъв Индия“.

„Фернандо Сантош знае, че държи мача на живота си в ръцете си, тъй като е изправен пред невероятна и тежка битка. Щом обаче 300 гърци са успели да удържат 10 000 персийци при Термопилите, то тогава 11 гърци определено имат шанс срещу 11 германци“, каза Марадона, който е наставник на „Ал-Васл“.

„Сантош направи чудо, като победи руснаците, и ще опита да повдигне отново духа на своите момчета. Германците обаче са подготвен, млад и силен тим. Гърците пък са твърди, по-старички и доста опитни. Мисля, че Германия все пак ще спечели въпреки очакваната сериозна съпротива от страна на гръцкия отбор. Лесно е да уважаваш немския тим. Те са млади, с голям талант и са фаворитите в този мач, както и на целия турнир“, каза още Марадона.

#Диего Армандо Марадона #Гърция #Германия #футбол #Евро 2012 #четвъртфинал