Обратно към пълната версия на статията »

Астролог: Първо новолуние в Овен за 2017-та - на фокус са взаимоотношенията, любовта и хармонията

Астролог: Първо новолуние в Овен за 2017-та - на фокус са взаимоотношенията, любовта и хармонията
Източник: Другите новини
A A+ A++ A

Новолунието в Овен се случва на 28 март във вторник и е първото новолуние в новата астрономична година, която започна с пролетното равноденствие на 20 март, предаде Дарик.

Новолунието в Овен дава ново начало, нови решения и поставяне на цели. В коя точно сфера от живота ви ще бъде това - можете да разберете като проверите къде в хороскопа ви попадат седем градуса Овен. Настоящото новолуние се случва в близост до планетата Венера и сочи за старт на период, в който на фокус ще бъдат взаимоотношенията, любовта и стремежът към постигане на хармония в тях.

Ретроградността на Венера показва, че все още има и е важно да се свърши определена вътрешна работа - изчистване на ситуации, стари взаимоотношения и преосмисляне на представите ви относно това какво имате, какво искате и къде е добре да се движите в отношенията си.

По време на новолунието Марс прави хармоничен аспект с Нептун, което показва, че всякакви дейности с хуманен характер, насочени към доброто на повече хора, ще имат положителни резултати. Добро време за медитации, занимания с изкуство, молитви и духовни практики. В здравословно отношение е добере да пазите нервната система, черния дроб. А за тези, с високо кръвно налягане и предразположеност към инсулти, периодът е рисков, но по-малко в сравнение с предишните два месеца.

#Марс #Овен #Венера #Нептун