Обратно към пълната версия на статията »

Топ 5 на най-секси армиите в света (ВИДЕО/СНИМКИ)

Топ 5 на най-секси армиите в света (ВИДЕО/СНИМКИ)
Източник: novinite.eu
A A+ A++ A

Мъжете не са единствените, които могат да защитят сигурността на една държава. Днес има много жени войници, които са част от армиите на различни страни по света, предаде Дарик.

Вижте кои са най-секси армиите в света: 


Полската армия



Полската армия не е толкова голяма, но в нея има около 2500 доста секси жени. Те имат същите отговорности като мъжете. Въпреки че жените войници са доста атрактивни, те също са и дисциплинирани, способни и непоколебими. Ако някога влизате в битка с някои от тези жени, опитайте се да не се разсейвате от начина, по който изглеждат.

Израелската армия



Всички граждани на Израел са задължени да постъпят в армията щом щом навършат 18 години. Това, разбира се, се отнася и за жените. Около 41 % от израелската армия се състои от жени. Много често можем да видим секси снимки на жени войници. На някои от тях дори са налагани наказания за твърде разголените снимки. Но това не означава, че израелската армия не си остава една от най-големите и секси армии в света.

 

Чешката армия



Жените са влезли в чешката армия по време на Втората световна война. Тогава те изиграват значителна роля и е имало много наградени жени войници. По-късно чешките жени войници са били изпращани по целия свят, за да помагат на съюзниците на Чехословакия. Но тези жени не са само способни, те внасят и много секси настроение в армията.

 

Американската армия



В американската армия има много жени. След встъпването в длъжност на президента Доналд Тръмп е възможно дори да се увеличи бюджета на армията. Освен танковете, оръжията и самолетите в американската армия има и секси смъртоносни жени. Жените влизат в американската армия още през Първата световна война, но предимно като медицински сестри.

Днес вече не е изненадващо да видиш жена войник на бойното поле. В американската армия служат около 200 000 жени. Когато не са на бойното поле те обичат да си правят горещи селфита. Въпреки че тези жени изглеждат доста секси, със сигурност не биха се поколебали, ако враг застане срещу тях.

 

Руската армия



Жените в руската армия си имат специални униформи - високи ботуши и къси поли. И, разбира се, повечето жени войници са доста секси. Повечето от тях се сражават в страни като Сирия и Либия. Историята на жените в руската армия е доста дълга и в момента има около 200 000 жени войници.

Руското правителство се опитва да окуражава жените да постъпват в армията.

 

#жени #армия #секси #войници