Обратно към пълната версия на статията »

Бритни Спиърс се появи на наградите на MTV със скандален тоалет

Бритни Спиърс се появи на наградите на MTV със  скандален тоалет
Източник: www.celebuzz.com
A A+ A++ A

 

Британската певица Бритни Спиърс бе разкритикувана заради силно еротичния си тоалет, с който се бе явила на церемония по връчването на музикалните награди MTV VMA-2016, предаде БГНЕС.

Критиката се отнасяше и за организаторите шоуто.

Тя бе отправена от Parents Television Council (PTC) – телевизионен родителски комитет, който следи доколко съдържанието на телевизионния ефир е приемлив за детските очи.

На церемонията „преобладаваха твърде разголени, дори пошли женски образи. Организаторите на шоуто трябва да решат каква концепция да налагат, за да определят възрастовите ограничения на аудиторията“, констатира съветът. Като пример за неприемлив женски образ се посочва най-вече Бритни Спиърс: „Разбира се, не може да се откаже на хората да изглеждат сексапилно, а още по-малко на Бритни - звезда на една индустрията, която не просто поощрява това, но и го поставя в центъра. Но във всичко трябва да има мярка. Повечето женски сценични костюми частично или направо напълно показваха задните части“.

В мрежата се появиха предложения съветът да се отнесе по същия начин и към Майли Сайръс, Ники Минаж и Риана. А защо и да не обърне поглед и какво се пуска в социалната мрежа Инстаграм.

#Бритни Спиърс #Майли Сайръс