Обратно към пълната версия на статията »

Ким Кардашиян отново се разголи: ''Имам право да бъда секси''

Ким Кардашиян отново се разголи: ''Имам право да бъда секси''
Снимка: Instagram
A A+ A++ A

Подобно на много съвременни звезди, красавицата от арменски произход използва социалната мрежа ''Туитър'', за да излее душата си. През последните няколко дни тя стана обект на критики отвъд океана, защото постна своя гола снимка в друга социална платформа - Инстаграм.

Мнозина я разкритикуваха, като коментираха, че Карадашиян дава лош пример на младите момичета, показвайки им, че могат да станат богати и известни само като се разголват.

Водещият Пиърс Морган отправи предложение да й купи дрехи отново в социалните мрежи. Той уточни, че съпругът й Кание Уест има дълг от 53 млн. долара, но той самият е готов да й помогне със средства за дрехи.

В отговор Кардашиян коментира, че е изключително неподходящо друг мъж да предлага на омъжена жена да й купува дрехи. Ким отново посегна към социалните мрежи, които я превърнаха в мултимиолионна империя, за да отвърне на удара. Задочната караница обаче продължи и завърши с просторна обяснителна статия на Морган в ''Дейли мейл''.

Устатият водещ обаче далеч не беше единствения, който разкритикува пищната красавица. Актрисата Бет Мидлър заяви, че единствения начин да видим някоя част от Ким, невиждана досега, е ако глътне камерата.

Ким не закъсня с отговора в Туитър, като загатна за възрастта на Мидлър и за това, че тя се е опитала да спечели приятелството й с подаръци преди години.

По-късно тя публикува ексклузивно обръщение в сайта си (който е с платен достъп), за да обясни поведението си. Ето как:

''Здравейте, пиша това, за да обясня постовете в Туитър от снощи. В интерес на истината, никога не съм разбирала защо хората толкова се вълнуват от това какво другите избират да правят с живота си. 

Не се дрогирам, почти не пия, не съм извършила никакво престъпление, и въпреки това се оказах лош модел за подражание само защото се гордея с тялото си?

Нека не се връщаме обратно към един запис от преди 13 години ( секс записът й с Рей Джей, който я направи известна не само в САЩ, а и по света). Аз отдавна съм го забравила, време е и другите да направят същото.

Надявам се, че чрез тази платформа, мога само да окуража дамите по целия свят да са по-самоуверени.

Аз съм майка, дъщеря, сестра, предприемач и ми е позволено да съм секси. Честит международен ден на жената!''

#Ким Кардашиян #снимки #мрежа #Туитър