Почти непроходими улици след поройния дъжд в Дупница

Почти непроходими улици след поройния дъжд в Дупница
източник:pixabey.com
A A+ A++ A

След поройният дъжд и превърнатите в реки улици, пораженията днес изглеждат още по страшни. Огромни кратери, пясъчни наноси и почти непроходими улици, информира ДАРИК.


Ул. „Георги Икономов“ за пореден път беше изнесена на автогарата. Един от компрометираните участъци днес е ограден с обезопасителни ленти, което допълнително затрудни движението по улицата. Дупките в началото й са отворени още повече и отново са изяли част от паветата, които би трябвало да представляват пътната настилка. Голяма част от служителите от временната заетост в този ден са ангажирани с разчистването на материалите донесени от улицата. Района на автогарата традиционно се наводнява при всеки дъжд, пластове пясък трябва да бъдат премахнат от кръговото кръстовище при автогарата, което също доведе до затруднено придвижване в района.

Ул. „Велико Търново“ е другата особено проблемна улица, която след всеки дъжд става все по-непроходима. Изнесени павета и пясък – това е резултата днес. Пясъка пък попада в шахтите и така се оказва, че местата, които трябва да поемат водата са затлачени и не изпълняват функцията, за която са предназначени, а при положение, че не са почистени ситуацията се повтаря при всеки дъжд.

#Дупница #порой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници