Ще бъде предимно слънчево

Ще бъде предимно слънчево
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Атмосферното налягане e и ще остане по-високо от средното за месеца. Днес ще бъде предимно слънчево. Преди обяд в Североизточна България ще има по-значителни временни увеличения на облачността, но само в отделни райони там ще превали. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 28° и 33°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи Агенция „Фокус“.

По Черноморието ще е предимно слънчево с временни увеличения на облачността. Преди обяд главно в северните райони на отделни места ще превали. Ще духа умерен север-североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 24° - 27°, температурата на морската вода е 22-25°. Вълнението на морето ще е около 2-3 бала.
Над планините ще е предимно слънчево, след обяд с развитие на купеста облачност, но почти без валежи. Ще духа умерен до силен север-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 24°, на 2000 метра – около 16°.

#слънце #време #дъжд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници