Ласкин, Кичка Бодурова и Шамара защитават Плевнелиев в мъката му

Ласкин, Кичка Бодурова и Шамара защитават Плевнелиев в мъката му
Иван Ласкин.
A A+ A++ A

Трагедията в семейството на президента Росен Плевнелиев покруси и родния шоубизнес. Един от най-сериозните критици на държавния глава - рапърът Мишо Шамара изказа своите съболезнования на президента за кончината на първородния му син Филип. От САЩ, където е по бизнес дела, устатият музикант призова поне в в момента да се спрат всякакви злобни коментари по темата и да се остави човека на спокойствие в мъката му.

"Много пъти съм го критикувал човека, но това не ме прави животно . В мъката всички хора сме равни . Моите искрени съболезнования към Росен . Нека в такива моменти политическите или бизнес пристрастия останат на заден план и нека човечността да проговори . Спрете злобните и идиотски коментари и оставете човека на мира в мъката си", написа Шамара във Facebook.

Актьорът също Иван Ласкин направи на пух и прах всички злоради коментари по адрес на Росен Плевнеливе след като се разбра, че той е загубил първородния си син Филип. Ласкин като баща на две деца излезе с доста емоционална позиция в социалната мрежа:

"Изроди! Покайте се, засрамете се, осъзнайте се! "Чехлю", "Мехлю" си го бил получил! Какъвто ще да е! И аз не го харесвах...Ама, Осъзнайте, се бе! Това е детенце и татко му го е загубил! Засрамете се пред мъката му и гледайте надолу от срам, бе изроди гадни! Как може да се радвате на смъртта на детенце, защото татко му бил лош Президент! Престанете с тези изродски писания в Мрежата и се смирете! Помолете се! Добро направете! Горкият човек! Срама нямате! Презирам ви! Гнус ме е от всеки урод, злорадстващ над семейното нещастие! Гнус ме е от злобата и отмъстителността ви(незнайно за какво)! Покайте се и не записвайте гнойните си злорадства върху тъгата на хората! Баси майката: "така му се падало"- Изроди!", написа порязяващата уста Ласкин.

Естрадната легенда Кичка Бодурова също сподели мъката на държавния глава в личния си профил във Facebook. "Господи каква трагедия! Най-лошото.... съжалявам и Бог да прости сина на г-н Плевнелиев! Само на 15г ?.... Как се намират сили за да преживееш това? Моите съболезнования!", коментира драмата изпълнителката на "Писах му".

Междувременно, десетки софиянци изразиха съпричастност към трагедията в семейството на президента. Цветя и запалени свещи от снощи оставят граждани от двете страни на централния вход на президентството на бул. „Дондуков” в столицата.

В събота заради рядко заболяване почина 14-годишния син на държавния глава Росен Плевнелиев - Филип.

Според лекари от Трета градска болница става въпрос за изключително рядко заболяване - дисекация на аортата, при която няма никакви предварителни признаци и симптоми по време на растежа.

#Росен Плевенлиев #Иван Ласкин #Мишо Шамара #Кичка Бодурова #Филип

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"