Риана пред сватба?

Риана пред сватба?
Снимки: Инстаграм
A A+ A++ A

Поп певицата Риана не си губи времето и според слуховете скоро може и да я видим в бяла рокля. Изглежда нещата между нея и новото й гадже Карим Бензема стават доста сериозни. Двамата бяха засичани в последния месец на няколко пъти в Ню Йорк и Лос Анджелис, а връзката им очевидно вече е на друг етап.

“Риана беше напълно сериозна като заяви, че спира да излиза с рапъри. На нея ѝ писна да се държат зле с нея и да я лъжат. Тя вече няма енергия да се занимава с глупости и има нужда от нещо повече от бомбастичен секс”, сподели приближен до певицата пред HollywoodLife.com. “Французинът, както нарича Карим, има страхотно отношение към нея. Той е истински мъж, харизматичен е и е много секси. Тя обожава акцента му”, допълва още източникът.

Риана и Карим се запознаха през лятото на миналата година по време на Световното първенство по футбол. Двамата дори си размениха няколко съобщения в Twitter, а след това се видяха и лично. По време на срещата им са прехвърчали стрели, но не се е стигнало до нищо по-сериозно. До миналия месец.

“Трябваше им доста време, за да развият връзката си, но според Риана точно това я прави специална. Той е първият мъж, когото тя имаше шанса да опознае, преди да скочи с главата напред. Риана постоянно казва на хората, че досега не е изпитвала такива чувства към никого и че вярва на Карим, както на най-добрия си приятел”, добави информаторът и допълва истинската новина: “Карим намекна, че е набелязал диамантен пръстен, който би бил точният за нея”.

Междувременно обаче, приятелките на барбадоската красавица са доста резервирани към Карим. След известния на всички трагичен романс между Риана и Крис Браун, не е изненадващо, че приятелите на певицата не харесват новото ѝ гадже.

Всъщност притесненията им не са съвсем неоснователни, имайки предвид, че наскоро любимият на звездата е бил видян в компанията на Каруче Тран – доскорошната приятелка на бившия на Рири Крис Браун.

Източник издаде пред списание OK!: „Риана не можа да повярва – тя не може да се отърве от това момиче! Тя харесва Карим, но даде да се разбере, че няма да повтаря тази грешка отново“.

 

#Риана #Крис Браун #Карим Бензема

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »