Гергана Паси написа писмо до Би Ти Ви заради "Папараци"

Гергана Паси написа писмо до Би Ти Ви заради "Папараци"
Гергана Паси Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият министър по европейските въпроси Гергана Паси е написала отворено писмо до ръководството на Би Ти Ви с настояване да не излъчват запис със семейството й в предаването „Папараци“ в неделя. Причината е, че в предаването на Николета Лозанова били събрани кадри от проследяване на Гергана и Соломон Паси.

Трима души следели с две коли семейството на Паси. Това бе съобщила самата тя в профила си във фейсбук. Тя веднага сигнализирала шефа на СДВР, а междувременно публикува и снимки на колата, която я следи, както и на един от мъжете.

"Има популярни хора, които биха искали да бъдат снимани и следени така, но ние от 7 години не сме част от властта и политиката към днешна дата", подчерта Гергана Паси. Според нея не може да се толерира навлизането в личното пространство", коментира Паси миналата седмица.

Най-вероятно номинацията на Соломон Паси за кмет на София е предизвикала интереса на "преследвачите".

Ето го и писмото:

Отворено писмо
до
Г-н Павел Станчев,
Изпълнителен директор
на БТВ Медиа Груп

Уважаеми г-н Станчев,

В продължение на повече от месец нашето семейство е обект на нерегламентирано проследяване от хора, които работят за предаване (външна продукция) на ръководената от Вас телевизия.

С настоящото писмо (което БТВ ще получи и по официален ред) изразяваме категоричното си несъгласие записаните без наше съгласие кадри да бъдат излъчени по който и да било от телевизионните или интернет канали на БТВ Медиа Груп.

Моля незабавно да уведомите продуцентите на предаването „Папараци“, че не сме съгласни с разпространяването по какъвто и да било начин на заснетите кадри с нас и с лица от нашето семейство.

С уважение,
Гергана и Соломон Паси

#Гергана Паси #Паси #Николета Лозанова #папараци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"