Скалата помпа мускули на Китайската стена (СНИМКИ+ВИДЕО)

Скалата помпа мускули на Китайската стена (СНИМКИ+ВИДЕО)
Снимки: Инстаграм на Дуейн Джонсън
A A+ A++ A

Дуейн Джонсън показа за пореден път защо го паричат Скалата, след като позира гол до кръста и с напомпани мускули на Китайската стена.

43-годишният актьор е в Пекин за представяне на новия си филм "Сан Андреас" за калифорнийското земетресение, снимките в който определя като "по-голямо предизвикателство от Вин Дизел". Премиерата на филма, в който участва и Кайли Миноуг, беше в началото на седмицата в Лос Анджелис. Скалата позира за шоуто, пристигайки на стъпалото на камион от пожарната.

Покрай визитата си в Китай обаче той използва възможността да обясни на последователите си в Инстаграм значението на Китайската стена, както и да им припомни своя "предишен живот", в който е бил "страхотен владетел с многобройни велики бебета".

В Инстаграм той написа: "Построена през третото столетие преди новата ера като средство за защита на китайската империя от атакуващите я варвари номади. Великата стена остава могъщ символ на трайната китайска мощ".

Скалата допълва, че "след като си прекарал известно време в страната и особено на стената, не може да се отрече, че изпитваш силата и енергията на китайските династии от миналото". /ДД

#Китайската стена #филм #кино #Дуейн Джонсън #Скалата #Кайли Миноуг

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"