Депутати бягат от ББЦ, защото Ковачки им плаща, твърди Календерска

Депутати бягат от ББЦ, защото Ковачки им плаща, твърди Календерска
Мария Календерска
A A+ A++ A

Върви тежка кампания, която има за цел да сатанизира Николай Бареков. Но крайният ефект от нея би бил обратен, защото той не продаде партията си и остана неудобен за управляващите, заяви председателят на Контролния съвет на „България без цензура“ Мария Календерска, която е и майка на детето на Бареков.

„Христо Ковачки е предлагал на избраните за депутати от ББЦ заплати и ги е карал да подкупват структурите на партията“, заяви Календерска пред Нова телевизия.

Тя разказа, че във времето, в което са започнали разговорите с Ковачки, той е обявил, че след последните избори е смятал да закрие партия ЛИДЕР, защото не е имала успех. След появата на ББЦ, обаче, е решил да даде още един шанс на хората, които са се занимавали с политика. В края на ноември е станало ясно, че Ковачки предлага на избраните от ББЦ депутати пари и заплати и ги карал да подкупват структури на партията, Календерска лично е отишла на разговор с него и пред трима свидетели той е бил попитан от нея дали ще спре да купува депутати?

„Напусналият ББЦ Стефан Кенов е имал добра комуникация с Николай Бареков и изведнъж, само за два дни около коледните празници, той сменя рязко позицията си. Какво може да му се е случило по време на коледните празници на този човек, за да се отрече“, попита риторично Календерска и отговори: „ икономически интереси“.

Мария Календерска обясни, че Любен Дилов тепърва трябва да докаже, че е достоен човек. „Любен Дилов мога да го квалифицирам с резултата, който хората му дадоха на изборите, той не успя да изкара 4 хил. гласа, и то в София, за да влезе в парламента – това са два блока в Младост. Той тепърва трябва да докаже, че е достоен човек. Хората, които срещаше по време на кампанията знаеха, че е до Николай Бареков и сега трябва да ги моли на колене за прошка като един Юда, заради предателството", коментира Календерска.

Относно Нешка Робева, приятелката на Бареков обясни, че е човек, който има право на своето мнение. „Тя беше крайно обругавана и щом казва, че не иска да води повече тази битка, е хубаво да знае, в коя мелница налива вода“, коментира Календерска.

#Мария Календерска #Календерска #Николай Бареков #Бареков #ББЦ #Нешка Робева #Стефан Кенов #Любен Дилов-син

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »