Джей Ло нае мъж детегледач, мрази да я наричат кугър... (ВИДЕО)

Джей Ло нае мъж детегледач, мрази да я наричат кугър... (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Дженифър Лопес е наела мъж детегледач за своя син Максимилиян Дейвид.

Според певицата 6-годишния малчуган е започнал да става буен и дори агресивен по време на игра: "Горкото момче е заобиколено от жени по цял ден… Той скача върху мен и това ме наранява. Той е на шест, а е толкова агресивен, това ме убива".

Певицата има три брака и две деца-близнаци от бившия си съпруг Марк Антъни. Дъщеричката й се казва Еме Марибел.

Аз съм страхотна любовница и съпруга. Но все избирам погрешния мъж

споделя 45-годишната певица и актриса, изявяваща се напоследък като като жури в "Американ айдъл".

Коментирайки за пореден път развода си с Марк, тя отбелязва, че двамата са се разделили без да има конкретна вина от никого: "Живееш с някого и нещата или вървят, или не вървят. Ако не вървят, се разделяте. Защо трябва да се търси чия е вината?".

"Всичко е опит, част от голямото пътешествие, което всеки от нас предприема с цел да бъде щастлив, казва Джей Ло. Отвреме-навреме се спираш и се запитваш: "Хей, какво си мислиш, че правиш?" Ключът е да обичаш самия себе си и да бъдеш щастлив и когато си сам".

Междувременно, мама Джей

показа примамлива плът на снимки за реклама

на бански костюми и бодита - за новия брой на сп. Complex Magazine. Певицата демонстрира бодита с различни еротични форми, цели и "половинки" бански. Ако се съди по моделите, явно се завръща модата на еротичните бански с изрязани бикини, които подчертават апетитните части на женското тяло.

Звезздата наскоро блесна и с друго изказване - че мрази да я наричат "кугър", т.е. зряла жена, имаща връзка с млад мъж.

Етикетът "кугър" (буквално - "пума") бе лепнат на Лопес от жълтите издания заради връзката й с 27-годишния танцьор Каспър Смарт. Но и не само заради него.

"Мразя това "кугър"

Ако някой по-млад мъж е заинтригуван от мен, какво лошо има в това? Защо никой не се учудва, когато зрял мъж се среща с младо момиче? Защо едното да е нормално, а другото - не?", гневи се Лопес.

Напоследък тя пак е интимна с по-млад мъж - 35-годишният танцьор и хореограф Максим Чмерковский от "Дансинг старс", американец от украински произход. Дивата не отрича, но и в този случай не се счита за "кугър". "Вярно е за Максим (двамата на снимката долу). Обаче той не е чак толкова млад".

Джей Ло отрича за паралелна връзка и с 27-годишния Раян Гусман, както твърдят жълтите вестници. На въпроса има ли си Гусман приятелка, не-кугърът Лопес отговаря раздразнено: "Май си има. Не съм сигурна. Откъде, по дяволите, да знам?" ...

#детегледач #певица #Джей Ло #Марк Антъни #Дженифър Лопес #Кугър #пума

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"