Честито! Блейк Лайвли стана майка преждевременно

Честито! Блейк Лайвли стана майка преждевременно
Снимки: ЕПА/ БГНЕС, Instagram
A A+ A++ A

Актрисата, станала известна със сериала "Клюкарката", Блейк Лайвли е родила първото си дете малко преди настъпването на новата година, гръмнаха във вторник американските медии.

Бебето се е родило преждевременно в края на декември. Раждането е започнало, когато Блейк е била в близост до дома си в Бедфорд, Ню Йорк. Състоянието на бебето е добро, но полът му все още не е разкрит. Новината, че 27-годишната Блейк вече е майка, беше потвърдена от списание People.

Щастливата бъдеща майка сподели преди време, че актьорът Райън Рейнолдс е любящ съпруг и винаги се грижи за нея: "Ще ми се да се оплача за нещо, но няма за какво, грижи се за мен много добре". Тя е сигурна, че той ще бъде страхотен баща и глава на семейството - "сякаш му е писано да бъде такъв".

"Никога не съм знаела какво искам да работя, но знаех, че искам да имам много деца, защото идвам от голямо семейство, продължава Блейк. Това винаги е било нещо важно за мен. Много съм развълнувана, че сега аз създавам мое собствено семейство", добави още модната икона.

Блейк Лайвли се омъжи за колегата си през 2012 г., след като преди това той бе женен за Скарлет Йохансон.

#Блейк Лайвли #Райън Рейнолдс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"