Въздушните консолидации в карго–партнер стават още по–надеждни: вече сме на Ваше разположение денонощно - 24 / 7

Въздушните консолидации в карго–партнер стават още по–надеждни: вече сме на Ваше разположение денонощно - 24 / 7
A A+ A++ A

Представяме Ви едно различно решение за транспортиране на Вашите пратки: Въздушни консолидации от Далечния Изток и Америка.

Подобрената услуга на карго-партнер съчетава:

-          Бързина, изразяваща се в редовните седмични отпътувания от Хонг Конг, Тайпе, Шанхай, Сеул, Бомбай, Ню Йорк, Лос Анжелис, Чикаго и още много други летища по цял свят до България;

-          Надеждност, благодарение на предварително плануваните резервации от различните летища и организирането на транспорта заедно с колегите ни от карго-партнер в съответната държава. Ние сме на Ваше разположение - 24 часа, 7 дни в седмицата;

-          Ефективност на разходите – можем да намалим себестойността на транспорта благодарение на сериозните обеми, които успяваме да генерираме. По този начин сме в състояние да Ви предложим разработени специално за Вас индивидуални решения и условия, съчетани с гъвкави транспортни схеми и различни маршрути на изключително конкурентни цени.

-          Заради Персоналния подход, който винаги прилагаме, ще се съобразим изцяло с Вашите изисквания и ще Ви предложим само подходящите за конкретния транспорт решения.

Възползвайте се от преимуществата на тази усъвършенствана и конкурентна услуга и ни потърсете сега:

bgsof@cargo-partner.com www.cargo-partner.com

телефон: + 359 2 814 09 11         факс: + 359 2 945 93 72

хот – лайн телефон: 0889 50 13 53

#карго-партнер

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Корпоративни новини