Джей Ло се връща в киното със забивка на 27-годишен (видео)

Джей Ло се връща в киното със забивка на 27-годишен (видео)
A A+ A++ A

Ще имаме удоволствието за първи път след 2012 г. отново  да гледаме Дженифър Лопес на големия екран, макар и чак от 30 януари догодина. Този път латино дивата ще се вихри в горещ психотрилър, наречен "Съседското момче".

Джей Ло играе току-що разведената учителка Клеър, която се опитва да се приспособи към новия си живот, докато отглежда сина си. Скоро в съседство се нанася Ноа – симпатичен тийнейджър, който безпардонно флиртува с новата си съседка...

С оглед на всичко, което се е случило през последните месеци в живота на Клеър, не е чудно, че тя бързо се поддава на флирта. След една много гореща нощ, прекарана заедно, героинята на Лопес започва да съжалява за случилото се. След като осъзнава какво е направила, започва да отблъсква тийнейджъра в опит да му покаже, че нищо повече не бива да се случва между тях.

Факт е, е подобни сцени не са чужди и в живота на 45-годишната Джей, която доскоро имаше връзка с 27-годишен младеж.

Ролята на съседското момче се изпълнява от Раян Гузман (на снимката горе), познат на зрителите от четвъртата и петата част от поредицата „В ритъма на танца“ - „Step Up: Революция“ и „Ритъмът на греха“. Сексапилният актьор е и бивш модел, а съвсем наскоро имаше епизодична роля в хитовия сериал „Малки сладки лъжкини“.

Сред останалите актьори в лентата е и Джон Корбет, познат като Ейдън Шоу в сериала „Сексът и градът“.

#филм #кино #Джей Ло #Дженифър Лопес #Сексът и градът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"