Тони Димитрова пее за Калата в „Диагноза Едит Пиаф“

Тони Димитрова пее за Калата в „Диагноза Едит Пиаф“
A A+ A++ A

Най-обичаната бургаска певица Тони Димитрова влиза за пореден път в кожата на Едит Пиаф, за да покаже, че добрите каузи се случват само тогава, когато зад тях стоят хора, готови да ги приведат в действие, пише електронното издание Бургас нюз.

Такава кауза е благотворителното издание на музикалния спектакъл „Диагноза Едит Пиаф“, планиран за 25 септември (четвъртък) от 19.00 часа в Драматичен театър „Адриана Будевска“.

Всички събрани средства от представлението ще бъдат дарени за изграждане на паметник на актьора Георги Калоянчев в Бургас.

Благотворителните пропуски са на цени 10 лв., 12 лв., 15 лв. и могат да се закупят от касата в градинката пред Община Бургас, както и на място в  ДТ „Адриана Будевска“.

Идеята е на директора на  ТД „Адриана Будевска“ Борислав Чакринов. Зад нея застават всички актьори  в спектакъла  - Асен Лозанов, Деница Денчева, Димитър Мартинов, Ива Папазова, Никола Парашкевов, Стефан Иванов, Даниела Георгиева, Христо Симеонов и Тони Димитрова, които участват без хонорар.

Набирането на средства за изграждане на паметник на Калата се извършва от инициативен комитет, в който влизат всички културни институции в Бургас, Общественият дарителски фонд, Община Бургас и няколко ротариански клуба.

#Тони Димитрова #Георги Калоянчев #Калата #паметник #Бургас #Едит Пиаф

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"