Венета Райкова: В Нова тв нямат място за мен

Венета Райкова: В Нова тв нямат място за мен
A A+ A++ A

"Никой не ми е предложил да правя ново предаване", споделя в "24 часа" дългогодишната водеща на телевизионното шоу "Горещо" Венета Райкова.

Тя се изненадала, когато прочела интервю на Дидие Щосел в един всекидневник, че "обсъждаме концепция за ново шоу".

"Такова нещо няма", опровергава го Райкова. "Преди повече от две седмици г-н Вандов, главен продуцент на телевизията, ми се обади и ми каза, че Нова тв няма какво да ми предложи и няма място за мен", разкрива истината за отношенията си с телевизията тя.

След двуседмична ваканция в Гърция със семейството си Венета Райкова още не е решила какво ще прави през новия сезон.

"Не сме се карали. В началото на юни в кабинета на г-н Дидие Щосел ги уведомих, че ги напускам, след като ми изтече договорът. А още в началото на май уведомих и госпожа Силва Зурлева за това мое решение. Така че то е отдавна обмислено и съобщено на когото е трябвало, просто зрителите разбраха за него едва след като изтече тв сезонът", описва ситуацията Райкова.

Преди ваканцията от ръководството на Нова тв й казали, че въпреки желанието й да напусне продуцентите си, Нова тв иска да продължи да работи с нея самостоятелно, тъй като за тях тя била "емблематично лице за Нова тв, доказало своята лоялност за тези 10 години и те оценяват това".

"Само че това беше преди 2 месеца и към днешна дата няма нито договор, нито предаване", обобщава водещата.

Венета Райкова признава, че отдавна искала да напусне продуцентите си, но чак сега договорът й го позволил.

"Отстрани може да е изглеждало, че всичко е безпроблемно, но имаше нещо, което ми тежеше последните три години и те знаят какво е то, няма нужда да го коментирам публично. Обидена съм много и въпреки това, когато преди година и половина получих предложение от Тв 7 да ги напусна и да започна собствено всекидневно предаване, за страшно много пари, аз не си тръгнах. Не ги напуснах и предишните два пъти, когато имах предложение да ги напусна срещу гарантирана работа", повдига завесата за отношенията зад кадър водещата на "Горещо".

"Сега никой нищо не ми е гарантирал и предлагал, но пък напускам с чиста съвест", категорична е тя.

#Венета Райкова #Горещо #Нова ТВ #Дидие Щосел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"