Разкриха домашна нарколаборатория в с. Железница

Разкриха домашна нарколаборатория в с. Железница
При претърсване в имота, обитаван от В. Б., в село Железница полицаите са попаднали на 69 саксии, засети с канабисови растения. Снимка: МВР
A A+ A++ A

Полицаи разкриха и неутрализираха нарколаборатория за производство на канабис на територията на с. Железница. Иззети са чували и десетки саксии с наркотика, както и лабораторно оборудване за отглеждането му.

Полицаите са достигнали до нарколабораторията след проверка на лек автомобил, управляван от В. Б. (40 г.) от София, в който са открити пет найлонови топчета със зелена тревиста маса.

При претърсване в имота, обитаван от В. Б., в село Железница полицаите са попаднали на 69 саксии, засети с канабисови растения, 3 кг суха тревиста маса канабис и 165 г кафеникаво вещество, реагирало при наркотеста на хашиш.

Иззети са лампи, торови вещества, вентилатори, трансформатори за ток и други. Констатирано е и незаконно присъединяване на имота към електроразпределителната мрежа.

40-годишният мъж, който е криминално проявен и осъждан за наркотици, е задържан с полицейска заповед за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

#тест #железница #канабис #производство #нарколаборатория

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"