Бобър ядоса Джъстин Бийбър

Бобър ядоса Джъстин Бийбър
Канадският идол на тийнейджърките по целия свят – Джъстин Бийбър, се ядоса на анимиран бобър от приложение за мобилни телефони.
A A+ A++ A

Канадският идол на тийнейджърките по целия свят - Джъстин Бийбър, се ядоса на анимиран бобър от приложение за мобилни телефони.

Въпросният бобър е главен герой в едноименната игра „Жустин Бобъра“ (Joustin Beaver), която открито пародира името на младия певец, предаде „Хъфингтън поуст“.

Приложението е анимационна игра, в която играчът трябва да защити Жустин от препятствията в една река. Разбира се, бобърът прилича на Бийбър.

Това въобще не се харесало на изпълнителя, който веднага впрегнал адвокатите си да изпратят писмо до фирмата, създала играта, в което настоява играта да бъде спряна от продажба и производство.

Юристите поискали и всички приходи да бъдат преведени на сметка на клиента им. Собствениците на фирмата RC3 обаче въобще не се уплашили от задаващото се дело и в официално заявление съобщили, че приложението ще продължи да се продава за 99 цента.

Тяхното обяснение е, че това е пародия и съответно произведението им е защитено според Първата поправка в американската конституция.

#Джъстин Бийбър #певец #бобър #игра

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »