Звездите за Мандела: Той беше ангел!

Звездите за Мандела: Той беше ангел!
Звездите също скърбят за смъртта на Мандела. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

В четвъртък (5.12) от този свят си отиде една велика личност, обичана от всички – бившият президент на Южна Африка Нелсън Мандела. Той бе виден политик и борец за правата на хората, което му спечели уважението на много видни личности от различни професионални сфери. Елитът от шоубизнеса не пропусна да окаже почит на Мандела и да изрази съжалението си за загубата му.

Часове преди Нелсън да почине, бе премиерата на лентата Mandela: Long Walk to Freedom в Лондон, базирана на неговата автобиография, излязла през 1994 г. Наоми Харис, която играе съпругата на Мандела във филма, каза тогава: „Той е невероятен индивид и макар че му бяха отнети 27 години, остана състрадателен, разбиращ и прощаващ, след като излезе от затвора. Това е невероятно. Това е като един лек за Южна Африка и за целия свят“.

Музикалният продуцент Саймън Коуел пък написа в Twitter: „Толкова ми е тъжно да науча, че си отиде Нелсън Мандела. Почивай в мир“.

Певицата Фърги също реагира на новината с думите: „Срещата ми с Нелсън Мандела в къщата му в Йоханесбург е един от най-запомнящите се моменти в живота ми. Той беше ангел“.

Актьорът Самюел Л. Джаксън каза: „Не съм срещал по-добър човек от Нелсън Мандела. Моите съболезнования на семейството и страната му“.

#Нелсън Мандела #Фърги #Самюел Джаксън #Южна Африка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"