Над 13 500 полицаи ще охраняват избирателните секции на референдума

Над 13 500 полицаи ще охраняват избирателните секции на референдума
Полицията ще информира за допуснати нередности и нарушаване на обществения ред ще бъде публикувана на всеки четири часа на интернет страницата на МВР. снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Над 13 500 полицаи ще охраняват избирателните секции за националния референдум в неделя, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Полицията вече е предприети са мерки за обезпечаване на обществения ред и сигурността на хората, като са били проведени срещи със секционните комисии по места.

Охраната на секциите ще бъде поета още тази събота, от 13.00 до 18.00 часа, като те ще бъдат предадени на секционните комисии сутринта на 27 януари преди началото на ядрения референдума. Полията ще охранява извън секциите, но при нужда ще има право на интервенции и в помещенията за гласуване.

В деня на референдума в 10.45 и 16.30 часа ще бъдат дадени брифинги в заседателната зала на Министерството на вътрешните работи, като информация за допуснати нередности и нарушаване на обществения ред ще бъде публикувана на всеки четири часа на интернет страницата на МВР.

#полицаи #охрана #полиция #избирателни секции #гласуване #референдум

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Референдум 2013
Последно от Референдум 2013

Всички новини от Референдум 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"