Украинец с огромен джип паркира като руския цар и блокира тротоар под тепетата СНИМКИ

Украинец с огромен джип паркира като руския цар и блокира тротоар под тепетата СНИМКИ
A A+ A++ A

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Огромен джип Тойота Секвоя с украинска регистрация препречи целия тротоар на пловдивска улица в квартал "Смирненски", видя зорко фотооко на Novinite.bg. Скъпарското возило бе гарирано от як украинец, бягащ от войната, направо върху пешеходната зона и не даваше и минимален шанс на майки с бебешки колички и възрастни хора да го заобиколят, без да се наложи да слязат на пътното платно. Нещо повече - дясната част на мощното возило дори се намираше върху зелена площ.

Наглата изцепка на джигита се случи на улица "Петър Ченков", където украинското фемили е на квартира. Ядосани жители от близките блокове разказаха пред медията ни, че се случва въпросният джип да стои върху тротоара по цели дни, без да му се налагат глоби от общински служители. Те обаче всеки ден лепят глоби на другите автомобили, които паркират неправилно на пресечната голяма улица - "Лерин". 

"Секвоята" с украински номер остава "невидима" за длъжностните лица, но е съвсем явна преграда за хората, опитващи да минат по тротоара. Проблемите с паркирането под тепетата придобиват напоследък пандемични размери, защото вторият по големина град става дом на все повече приходящи от Хасково, Свиленград, Кърджали и родопската яка. Това превръща Пловдив в арена на надпревара за гариране с девиз "кой превари - той завари", но е хубаво гледки като тази с украинския нарушител да не бъдат допускани.

#украинец #Пловдив

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"