Защо не трябва да излизаме с мъже, които нямат пари

Защо не трябва да излизаме с мъже, които нямат пари
A A+ A++ A

Ние жените винаги сме се стремели да бъдем независими и самостоятелни. Все по-малко са жените, които биха били щастливи от това да бъдат издържани финансово от мъжа до тях. Когато избираме партньор, обикновено го правим със сърцето си и не обръщаме чак толкова внимание на паричното му състояние. Все пак избираме партньор, не касичка, нали така.

Но все пак се оказва, че има биохимична причина мъжете с по-ниски финансови възможности да бъдат по-неподходящи за срещи. Ето кои са те:

1. Те произвеждат по-малко количество тестостерон и вазопресин. Това означава, че те ще имат по-ниска сексуална енергия, намалена костна маса и дори може да се стигне до еректилна дисфункция.

2. Нямат достатъчно силна амбиция да се гижат за вас и да ви подкрепят. Изначало те едвам се справят със себе си. Тогава как очаквате да имат нагласата да помагат и на вас?

3. Липсата на пари води до спад в самочувствието. често този тип мъже са комплексирани и отчаяни от живота, а това тяхно състояние им пречи да мислят в перспектива и да се развиват.

4. Тези мъже постоянно ще ви бъдат в тежест. Ще изцедят както енергията ви, така и спестяванията ви. Ще се чувствате така, все едно ви се налага да издържате тийнейджър, само че ще е още по-скъпо.

5. Излизането с беден мъж увеличава вашата мъжка енергия и увеличава производството на хормона на стреса. По този начин връзката ви с този човек би ви донесла негативна енергия и излишни притеснения, които биха могли да повлияят и на вашето физическо здраве.

Не твърдим, че мъжът до нас трябва непременно да бъде богат и да ни издържа. Тук поделяме с вас, че не трябва да хабите енергията и силите си за мъже, които не искат да се развиват и нямат стимул да вървят наравно с вас. Ако ваш приоритет е да създадете семейство, то със сигурност трябва да се стремите да потърсите човек, който притежава амбиции за бъдещето и да ви подкрепя, както емоционално така и материално.

#мъже #пари

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »