Внимавайте с тези 4 зодии! Родени лъжци са!

Внимавайте с тези 4 зодии! Родени лъжци са!
A A+ A++ A

Почти всички лъжат, но някои хора го правят толкова умело, че дори не могат да си представят живота без лъжи.

Астролозите са убедени, че това зависи не само от възпитанието, но и от зодиакалния знак. Според тях родените под тези четири знака лъжат по-добре от всеки друг.

Везни

Прибягвайки до лъжи, Везните в никакъв случай не се ръководят от лоши намерения. Най-често те използват лъжи, за да избегнат трудни ситуации или да се покажат от най-добрата си страна. Представителите на тази зодия смятат подобна лъжа за напълно безобидна.

Скорпион

Почти невъзможно е да се постигне честност и откритост при Скорпионите. Те са родени със способността да заблуждават другите. Хората обаче са свикнали с лъжите им и затова не им вярват, дори когато казват истината, пише dariknews.bg.

Козирог

Обикновено Козирозите казват истината, но само ако не искат нищо от вас. Ако представителите на тази зодия искат да постигнат нещо, то те използват всичките си виртуозни умения в лъжите и манипулациите. И е почти невъзможно да бъдат спрени.

Близнаци

Близнаците се смятат за най-големите лъжци. Те много често украсяват някои факти от живота си, като добавят несъществуващи детайли. И дори да кажат истината, пак ще излъжат поне в нещо. Ето защо, когато общувате с Близнаци, бъдете бдителни и не приемайте всичко присърце.

 

#зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"