Руски психолог разкри най-големия страх на Путин (ВИДЕО)

Руски психолог разкри най-големия страх на Путин (ВИДЕО)
A A+ A++ A
Психологът Дмитрий Попов казва, че руският президент Владимир Путин се страхува от всички, затова се опитва да се отърве от нежеланото. Руският диктатор много се страхува дори от якутския шаман.  Психологът припомня историята на Александър Габишев, който няколко пъти се опита да организира пътуване до Москва, за да ”изгони” Путин от Кремъл. След това шаманът е изпратен на принудително лечение.

„Владимир Путин, мисля, не се страхува само от шамана – той се страхува от всички, иначе нямаше да седи в този 300-метров бункер в планината, която е защитена от всички най-модерни системи за противовъздушна отбрана. Факт е, че Путин като всички диктатори е много внимателен към собствената си сигурност. Въпреки факта, че 13 шамана му осигуряват непробиваем "енергиен щит", той разбира, че 90 процента от хората в страната са недоволни от него и властта, разкрива психологът пред "Украйна 24", цитирана от ФрогНюз.

Някои могат да дойдат и да го попитат: „Скъпи царю, президенте, господине, защо ние живеем толкова зле, а вие живеете толкова добре?" Следователно той се страхува от всички, допълва Попов.

 

#Дмитрий Попов #Владимир Путин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »