Виктор най-накрая си призна

Виктор най-накрая си призна
A A+ A++ A

"Имам приятелка от три месеца, не преди предаването "Ергенът". Не смятам обаче да опровергавам всяка "новина", която излезе, защото не виждам причина да го правя. Така или иначе хората говорят, каквото си решат." Това призна пред "България днес" Виктор Стоянов - "Ергенът" след края на предаването.

Според него има и други неверни неща, които се съчиняват за него, но той не смятал, че трябва да занимава постоянно хората със себе си. "Защо да влизам в обяснителен режим, това е абсолютно безсмислено", с усмивка споделя симпатягата.

Спортистът уточни, че и с Алекс Гърдева, психоложката, участник в шоуто, няма интимни отношения. Двамата дори не се следват в интернет мрежите. Истинската жена до Ергена се казва Мария Тарашманова и е на 25 години. Тя е естествена красавица и се занимава с травъл влогърство.

Именно с нея преди няколко месеца Стоянов бе в Нидерландия. Тъй като тя е любител на пътешествията, двамата постоянно обикалят различни дестинации. Имат и общи снимки от водопадите, на които се смяташе, че Виктор е с Алекс Гърдева. 

От своя страна, психоложката все още не е намерила мъжа на живота си, както сподели малко след края на шоуто. "Искам да имам семейство и това сега ми е мечта", каза Гърдева.

Последните две девойки във финала на предаването - Дениз Хайрула и Виктория Капитонова, се бяха обединили срещу Виктор с твърденията, че той е имал гадже преди предаването и затова не е избрал нито една от тях за връзка. Това се случи чрез интернет мрежата. 

Първа Дениз Хайрула даде възможност на последователите да й задават въпроси. Е, разбира се, повечето любопитни факти се въртяха около участието й в "Ергенът". Плеймейтката сподели, че няма никакви отношения с Виктор Стоянов. "Как са отношенията ви с Виктор?" - попита последователка. -"Никак. Сега разбрахте ли защо всъщност нямаше пръстен на финала? Защото "Ергенът" не беше ерген...", заяви в прав текст Дениз. "Знаехте ли за гаджето му Мария? Това е подигравка с вас, момичетата, и нас, зрителите", пита друг фен на Хайрула.

Виктория Капитонова също не пропусна да се изкаже в новия си личен профил в инстаграм. Рускинята се опита още повече да очерни Виктор: "Това, че "ергенът" не е ерген, учудва ли някого?", попита тя, а в отговор част от виртуалните й приятели написаха: "Така ще кажеш, като не можеш да губиш. Признайте си, че просто не ви е харесал "дами".

#Ергенът #Ергенът

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »