10 сигурни знака, че сте влюбени

10 сигурни знака, че сте влюбени
A A+ A++ A

Влюбването е може би едно от на-невероятните чувства на света. Когато се влюбим сме щастливи, с приповдигнато настроение, не можем да ядем и пием и имаме чувството, че можем да покорим света. А ако тези чувства са споделени, то тогава започва истинската магия.

И изглежда, че всичко е ясно... Но кои са не чак толкова очевидните знаци, че сме влюбени? За всеки това чувство е различно, но съществуват някои промени в поведението и отношението ни, които не са толкова очевидни, но са сигурни признаци, че любовта е превзела сърцето и ума ви!

Въвеждате нови навици и обичаи с обекта на желанието ви

Когато започнете да мислите за създаване на нови навици даден човек, това е означава, че се влюбвате. Тези намерения показват желание да прекарате бъдещето си с този човек.

Обожавате миризмата му

Дори когато понамирисва малко зле... Феромоните играят огромна роля в привличането. Ако се хванете, че подушвате ризата, която той е оставил в къщата ви или се вкопчвате във врата му, има вероятност тялото ви буквално да е привлечено от неговото.

2351399

Постоянно сте в добро настроение

Можете да сте сукала гума или пък да ви се е наложило да вървите пеша, защото сте изпуснала автобуса. Закъснели ст след работа и нямате време да готвите, затова поръчвате готова храна. А всъщност грам не сте ядосани. Специалистите обясняват, че състоянието на влюбване ни помагат да преминем по-леко през всякакви трудности и дори да останем в добро настроение, независимо каква несполука сме преживели.

Приемате несъвършенствата му

Може да подхвърля мръсните си чорапи навсякъде, а вие с усмивка да ги събирате от пода. Може да оставя чинните извън мивката, но за вас да не е проблем да ги съберете и почистите. Това, мили дами, означава, че сте лудо влюбени. След като приемате или дори не забелязвате недостатъците му, то това е сигурен знак, че сте увъртели до уши в любов.

Забравяте за бившия

Кой бивш? Как му беше името? Дори не сте се сещала за него, откакто сте с друг? Това са чудесни новини. Моментът, в който спрете да следите профилите на предишната ви любов и тотално забравите за неговото съществуване, то това значи, че новият обект на желанията ви напълно е превзел сърцето ви!

#любов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници