Как ще се отрази Ягодовата луна през юни на всяка от зодиите

Как ще се отрази Ягодовата луна през юни на всяка от зодиите
A A+ A++ A

Ягодова луна е новото астрологично събитие, на което ще станем свидетели през юни. След ретроградния Меркурий, тя ще ни се види като песен. С нейната светлина купоните и лудориите за някои ще стартират, пише tialoto.bg.

Изгряваща в малките часове на 14 юни, тази Ягодова луна ще ни донесе доста вълнения. Пълнолунието, единствено за месеца, ще се случи в последната седмица от бурния натоварен период на Близнаците. Социалният ни живот ще се подобрява и много от нас ще бъдат по-ангажирани със заобикалящата ги среда.

Луната, която има розов цвят и прилича на ягода, ще попадне в огнения и свободолюбив Стрелец – противоположният на Близнаци. Това ще ни помогне да разширим хоризонтите си и да гледаме на нещата по различен начин.

Планетата Сатурн ще поддържа връзка с въпросната Ягодова луна. Това добавя известна чувствителност към нашите намерения. А и може да замъгли нашата преценка за случващото се. Каквото и да се случи, ще се развие така, че ще ни изненада, казват астролозите.

Ягодова луна – какво да очаквате според зодията?

Овен

Време е да помислите за себе си и да отидете на някое пътешествие. Това и някои други преживявания ще ви донесат духовно израстване. Не се страхувайте да вървите по различен път – независимо дали това означава да се свържете с ментор, да резервирате пътуване до непознато място или да започнете нещо ново. Всичко това ще предизвика вашата креативност. Всяко ново приключение може да доведе до възможности, които никога не сте осъзнавали, че може да получите, затова не се чудете, а действайте!

Телец

Грижата за някои осезаеми отговорности е много лесна за представителите на тази зодия. Но пълнолунието ще измести фокуса върху вашите енергийни връзки. Може да откриете, че обещанията, които сте дали, или дългове, които все още не сте платили, си стоят. И ще ви принудят да вземете мерки, за да не се оплетете и затънете. Ще трябва да водите сериозни разговори, което не е лесно. Но след тях Телците ще усетят облекчение. И то ще им даде вдъхновение.

Близнаци

Може да е време да опитате нещо ново във вашите партньорства, Близнаци. Заседнали в зоната си на комфорт, вие имате нужда от промяна на динамиката. Тя ще ви донесе израстване в личен и професионален план. Освободете се от всякакви тежести и се оставете на течението. Междуличностните връзки процъфтяват, ако се събудите и продължите напред към успеха.

Рак

Трябва да подобрите вашата производителност. Един самоанализ за Раците само ще им помогне да подредят своите приоритети. И това е идеален ход преди предстоящата почивка. Тази Ягодова луна ще ви помогне да постигнете баланс между работата и личния живот. Оставите ли по-маловажните неща на заден план, ще сте по-спокойни и уверени в това, което правите.

Лъв

Въпросното пълнолуние осветява романтиката за представителите на тази зодия. Очаквайте повратен момент във връзката или ако сте сами, ще получите покана за среща. Това ще раздвижи любовния ви живот и ще ви накара да мечтаете. От друга страна. може да даде началото на нови начинания.

Дева

Ягодовата луна през юни кара Девите да оставят работата и да се погрижат за дома и всички, които имат нужда от тяхното внимание. Не пренебрегвайте това предупреждение! Независимо дали става драма с роднини, съквартиранти или приятели/гадже, емоционалните проблеми ще излязат на повърхността. И в такъв момент работата трябва да остане на второ място. Дайте си време, забавете темпото, дори си вземете малко почивка. И слушайте сърцето си – няма да ви излъже!

Везни

Пълнолунието ще донесе вълнуващи дни за Везните. Те ще намерят повече време за близките си хора. Въпреки това, не бива да се увличат в сладки приказки. Заради клюки рискуват да сгрешат с преценката. Само един невинен коментар може да бъде възприет погрешно. И да донесе със себе си конфликт. Освен да не приемате приказките на другите за чиста монета, внимавайте и вие какво говорите.

Скорпион

Това пълнолуние е повратен момент, когато става дума за пари. Скорпионите трябва да поемат отговорността за финансовото си състояние. Възможно е да получат повишение или да се сблъскат с непредвидени разходи, които изискват контрол над семейния бюджет. Каквито и промени да има, те ще са за хубаво. И така ще оставят настрани буреносните облаци.

Стрелец

Тази Ягодова луна ще повлияе най-добре на Стрелците. Фокусирани върху динамиката на отношенията си през последните няколко седмици, на тях им трябва напомняне. Онова, което е хубаво да направят, е да опознаят собственото си отражение. Ако приемете новото си аз, в което сте се превърнали, ще ви бъде и по-лесно във взаимоотношенията, съветват астролозите.

Козирог

Това пълнолуние със сигурност носи силна енергия. Но този път се отразява на Козирозите в духовно отношение. То е важно за влизане в контакт с вашите подсъзнателни желания и свързване с висшето Аз. Ето защо някой магически ритуал, изпълнен на светлината на Ягодова луна, ще подейства положително. В него може да се включи лечебен кристал – още един начин да се сдобиете с положителна енергия и да отблъснете мрачните мисли от себе си.

Водолей

Време е за драма, Водолеи! Не се изненадвайте, ако имате разногласия с близките или любимия човек. Ако пък се наложи да посредничите в противоречия между приятели, внимавайте. Груповата динамика може да бъде напрегната от доминиращи личности и тяхното лично мнение. Имате силата да се изправите очи в очи с хората и да избягате от кавгите.

Риби

Нещата се нагорещяват през последните дни, Риби, особено в кариерен план. Ще отворите сърцето си за нови възможности. Независимо дали ще смените работното място или ще поемете още отговорности, сега е моментът да докажете, че ще се справите. Заслужавате повече и скоро ще ви забележат. Само трябва да сте по-уверени.

 

 

#ягодова луна #зодии #юни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »