Проблемни близнаци тормозят децата в столична детска градина, забиват молив в чело

Проблемни близнаци тормозят децата в столична детска градина, забиват молив в чело
A A+ A++ A

Родители се оплакаха, че 6-годишните им деца са тормозени от две момчета – близнаци на същата възраст в детската градина, която посещават. На снимки се виждат синини по ръцете и гърбовете на пострадалите, както и следи от забит молив в челото на едно от тях. Много от децата са били душени от момчетата, твърдят още родителите пред националните телевизии, които обърнаха внимание на скандала в сутрешните си блокове.

„Разбрах, че един от близнаците е хванал дъщеря ми за гушата. Опитал се е да я удуши”, обясни родител на пострадало дете пред Нова тв.

„Синът ми седи на една масичка с един от близнаците, който забива молив малко над окото му. Искрено се притеснявам за всички деца, защото агресията ескалира”, каза майка на друго дете.

Директорката на детската градина обясни, че в момента текат проверки. Тя посочи, че след подаден сигнал е назначен помощник на учителя в групата, а психолог работи постоянно с децата. „Близнаците не са на ресурсно подпомагане. Наистина имат поведенчески проблеми. С тях работи и логопед. Аз нямам правомощията да ги изключа“, допълни тя.

#детска градина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »