Смъртта на Денди продължава да тъне в мистерия

Смъртта на Денди продължава да тъне в мистерия
A A+ A++ A

 Убийството на Любомир Милчев-Денди тъне в мистерия, разследването е зациклило и не дава никакви резултати, показа проверка на „България Днес“.

 Все още няма заподозрян за жестокия побой над светския хроникьор, който доведе до смъртта му след едномесечна кома. Денди почина на 27 март от раните си, като така и не дойде в съзнание. Въпреки усилията си разследващите не мога да хвана дирите на убиеца. Разпитани са много свидетели, но към момента органите на реда нямат представа кой може да е килърът и каква точно е причината.

"Работим по всички версии, наблюдаващия досъдебното производство прокурор е дал указания как да се провежда разследването. Към момента няма заподозрян и продължават издирвателните действия“, казват от Софийската градска прокуратура. Две са версиите по които работят разследващите - убийство от ревност при изблик на гняв от негов близък, или убийство заради ценности, скрити в апартамента на Милчев. Денди бе намерен точно в имота, където бе целият в кръв и в безсъзнание с ужасяващи травми по цялата глава. Въртеше се и версия, че Денди бил паднал. Градската прокуратура категорична не разследва този вариант. Говорителят на Окръжна болница Антон Луков също категоричното категорично отрече това да е възможно.

На този етап от полицията отказват коментар. Не е изяснено дали Денди е пребит с ръце или с твърд предмет, но второто е по-вероятно.

 

#Денди #смърт #мистерия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »