Стефан Илчев насмете Ицо Хазарта заради бг естрадата

Стефан Илчев насмете Ицо Хазарта заради бг естрадата
A A+ A++ A

„Много интересно защо имената на хората, изпълняващи тази музика, която докарвала до самоубийство, са по всички предизборни концерти!“. Така коментира за „България Днес“ изказването на Ицо Хазарта по адрес на новата БГ естрада певецът Стефан Илчев.

Припомняме, че преди няколко дни рапърът депутат обяви публично, че „новата българска естрада може да докара хората до самоубийство“. „Самата дума „естрада“ е много остаряла и трябва да се замени с поп музика. Не знам защо трябва да се делим на нова и стара естрада. Популярната музика е едно и оттам нататък има различни представители в различните стилове“, убеден е изпълнителят на „Любовта“.

Дуетната половинка на Тони Димитрова в парчето „Близкият“ е на мнение, че че изключително неправилен ход от страна на Ицо Хазарта да образува бездна между различните поколения в българската поп музика, шише „България Днес“.

„Това за мен е много евтино и много пошло да се слагат всички изпълнители под един знаменател. За всеки има място под слънцето и за всеки тип музика“, подчертава Илчев. За него изказването на Хазарта е „пресилено“.

„Ако се изказва за качеството на тази музика като депутат, е едно, но като музикант и самият той е част от нея“, уточни певецът.

#Стефан Илчев #Ицо Хазарта #квоти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »