Идеи какво да подарим на детето за 1-ви юни

Идеи какво да подарим на детето за 1-ви юни
A A+ A++ A

Първи юни е на прага и вече нямаме търпение да изненадаме малчуганите в многобройни изненади. Е, да, но понякога се изчерпваме откъм идеи и имаме нужда от стимул, който да развихри въображението ни. Международният ден на детето е един от най-oбичаните празници, затова ще ви дадем няколко насоки, които да зарадвате децата си с нещо забавно и необикновено.

Мечтана играчка

Започваме с класиката, защото... кое дете не обича играчки. Със сигурност и вашето дете мечтае за нещо от много време и очаква с нетърпение да му го подарите. Дали е някоя красива кукла, количка с дистанционно или плюшена играчка от любимото детско филмче, то със сигурност ще достави огромна радост на малките разбойници.

2362544

Подарък, свързан със спорт и движение

Времето е страхотно и децата имат нужда от все повече време, прекарано в игри навън. Сега е и перфектният момент да помогнете да детето си да научи ново умение. Това може да бъде игра на федербал, каране на колело или тротинетка, скачане на въже и какво ли още не. Ако идеята ви допада, предложете на рожбата си подарък, свързан със спорт или друга активност.

2362542

Да се пренесем във вълшебния детски свят

Децата са доста наблюдателни и понякога дори най-малките детайли грабват вниманието им изцяло. Това се случва и докато гледат любимите си детски филмчета. Често се случва да се припознават в анимационните герои, да искат да им подражават или да притежават част от техните вещи. Понякога това могат а бъдат необичайни предмети като бурканът на Прасето Пепа, който е пълен с мъниста или вълшебната пръчица на някоя малка фея. А какво да направим, когато тези неща не се предлагат в магазина - можем да ги изработим сами, за да зарадваме нашето дете. Така малчуганът ще има нещо уникално и нapaвено от сърце само за него. Ако пък предпочитате съвместните занимания вижте следващото ни предложение.

Време, прекарано с мама и тати

В забързаното всекидневие не намираме много време за децата си и това е много жалко. Затова Денят на детето е чудесен повод да измислим съвместни занимания, чрез които да дарим малките с необходимото за тях внимание. Можете да рисувате, да изпробвате интересни експерименти, да направите слайм или пък да приготвите сладки за празника. Идеите са безброй, а детската радост - безценна.

2362540

Преживяване

Ако децата ви са по-големи можете да ги изненадате с екскурзия, посещение на арт работилница, спортна активност или друга дейност според интересите на детето. За 1 юни различните общини в страната организират разнообразни мероприятия за най-малките. Малчуганите могат да се насладят още на концерти, представления, забавления с клоуни, фокуси, театър и много други. Вижте какви активности са подготвили градовете в сайта на Peika.bg.

2362543

#дете #подарък #1ви юни

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »