Ето кои бяха известните абитуриенти тази година СНИМКИ

Ето кои бяха известните абитуриенти тази година СНИМКИ
A A+ A++ A

И тази година не се размина с красивите рокли, ехтящите клаксони и радостните викове на новите абитуриенти. Както всеки път, така и този зрелостници от цяла България ни впечатлиха със стил и оригиналност.

Тази година, сред завършващите се оказаха и някои популярни личности. Кои са те и какви тоалети избраха, предстои да разберете!

Ивон Динева

2362384

Дъщерята на Анелия порасна и се превърна в нежна, млада дама. Годините минаха неусетно и дойде време за абитуриентския бал на красивата Ивон. За празника си тя избра дълга черна рокля с корсет, обсипана с пайети.

2362386

Илиян Радев

2362388

Гримьорът Илиян Радев разбуни духовете в мрежата, след като от People of Sofia публикуваха негови снимки от абитуриентския му бал. На кадрите той е в елегантен костюм, черни ръкавици, бижута, грим и прическа и именно гримираното му лице събра противоречиви коментари във Facebook. От своя страна пък той споделя, че е искал да разчупи стереотипите относно грима и призовава да бъдем себе си и да изглеждаме така, както смятаме за добре.

Елеонора Иванова

2362387

Талантливата певица от 4Magic Елеонора Иванова събра всички погледи с тази секси червена рокля рокля с дълбока цепка. Елеонора е една от най-красивите абитуриентки, които видяхме тази година, а нейни фенове в мрежата я определиха като истински огън.

Катерина

2362385

Дъщерята на Стефаня Колева също бе абитуриентка тази година. За своя празник тя заложи на екстравагантна рокля с нестандартни детайли на раменете. Любопитен факт е, че бижутата на младата дама сa от бранда на Ваня Щерева.

Бонус:

Алекс Богданска

2362389

Абитуриентските трепети застигнаха и отдавна завършилата Алекс Богданска. Моделът и инфлуенсър бе дама на бала на своя брат Милан. За да уважи повода му тя избра елегантен гащеризон с мрежести крачоли и брокатени нишки. А самият Милан изглежда неотразимо с това сако в ярко синьо.

#абитуриенти #Анелия #Алекс Богданска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"