ВИДЕО Валя от Бургас спечели Hells Kitchen и 100 бона, зрителите ронят сълзи за "уютната" Вики

ВИДЕО Валя от Бургас спечели Hells Kitchen и 100 бона, зрителите ронят сълзи за "уютната" Вики
A A+ A++ A

Валентина Вълкова от Бургас спечели Hells Kitchen и заслужено грабна чека с голямата награда от 100 хиляди лева. 

За първи път в историята на предаването зрителите наблюдаваха финален дуел между две жени – и двете представителки на Бургаска област. Битката бе между Валентина и Виктория от Поморие.

Последното предизвикателство за сезона тества тяхното ниво и въображение в кухнята. Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната проверка на шеф Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше равен, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната чиния на Валентина и тя спечели предимство в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата отбора готвиха по авторските менюта на лидерите си с черни куртки.

Отборът на Валентина издаде поръчките със светкавична бързина, но екипът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни завършиха резервациите си наравно. Анкетните карти, които шеф Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се превърна в кралицата на четвърти сезон на Hells Kitchen България.

„Много благодаря, Шеф! Все още не мога да повярвам. Много съм щастлива и развълнувана“, сподели Валентина веднага след победата. Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон. Въпреки че пухкавата поморийка не успя да триумфира с голямата награда навръх рождения ден на сина си, тя се утеши с признанието, което получи от Шеф Ангелов.

„Ти беше моята любимка. Семейството и приятелите ти със сигурност могат да се гордеят с това, което показа, защото през цялото време беше себе си”, каза той.

Въпреки че кулинарното предаване приключи, феновете на Виктория заляха социалните мрежи. Те са разочаровани, че не тяхната фаворитка е големият победител в шоуто. "Валентина може да е спечелила 100 бона, но Виктория спечели сърцата на хората, а това е най-голямата победа!", "Разочароващо решение! Загубихте ме за следващия сезон!", са само част от коментарите на зрителите, които са стискали палци за симпатичната поморийка.

А вижте как двете финалистки се забавляваха в общежитието, докато чакат големия момент. Вихрушките в кухнята освен победата, показаха, че не могат да делят и шампанското. Накрая обаче седнаха да си кажат наздраве за дългоочаквания женски финал, част от който са именно те:

#Hell`s Kitchen #Валя

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »