Борисов: Българи, лъжат ви безсрамно и ви обират (ВИДЕО)

Борисов: Българи, лъжат ви безсрамно и ви обират (ВИДЕО)
A A+ A++ A

„Този човек милиарди и милиони ги няма за нищо”, заяви в Шумен лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по отношение на премиера Кирил Петков.

Такова безсрамно лъжене, въпреки огромната подкрепа от някои медии...откровени лъжи. Как може българите да гледат пустош и как всичко се срива. Те за по 3 секунди продаваха газа и зaсекретиха комисията да не знаем кои са фирмите, изтъкна Борисов.

Какво става със зърното? Къде са тези милиард и 200? Нали обяснявахте как на всяка българска трапеза Киро осигурил да има хляб, попита той,

Всички си подписаха поговорите с „Газпром”, взимат си евтината газ и си мълчат. Разликата от 100 милиона на месец държавата ще ги даде на посредниците. Крадат ви, обират ви! Искате пак да ме направите заложник като след Орешарски.
Инфлацията расте като великденски козунак. Българи, те ви лъжат безсрамно, каза още Борисов. 

С всяка мярка увеличават инфлацията. След това това се ремонтира с много постна пица, даже коричка хляб ще бъде след тяхното управление. Това ще оставят. Ние искаме да предупредим, нека си управляват както искат. Българите знаят, че управлението им струва милиарди, които нямат оправяне. Нещата са непоправими, каза още лидерът на ГЕРБ.

Тези, които дойдоха със заявката, че не ги е страх в момента се страхуват панически от хората. Страх ги е и от нас. Страх ги е, че ако ние решим, можем да ги пометем истински, заяви от своя страна Даниел Митов от ГЕРБ.

Имаме отговорност към тази държава и с всеки изминал ден виждаме как държавата започва да прилича на пробито корито. Правителство, в което БСП е най-важният партньор на Кирил Петков, е символ на това, че държавата е обречена. България в момента е в безпътица, не знаем накъде отиваме", каза още той.

 

#Бойко Борисов #ГЕРБ #Шумен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"