Чакането свърши! Ето коя дама спечели сърцето на Виктор Стоянов СНИМКИ

Чакането свърши! Ето коя дама спечели сърцето на Виктор Стоянов СНИМКИ
A A+ A++ A

Михаела МИХАЙЛОВА, Novinite.bg

Вероятно хората, които не са гледали първия сезон на "Ергенът" у нас се броят на пръстите на едната ни ръка.

Преди 3 месеца много зрители бяха шокирани от подбора на участничките. Коментари от типа "по-добре ергенът да си остане ерген" или "Виктор ще си тръгне с Наум накрая" заливаха всички социални мрежи.

С течение на времето обаче публиката се припозна в една или друга дама и те им ставаха все по симпатични. В БГ "Ергенът" не липсваха скандали, викове, плач и злоба, типично по нашенски. Провокацията и манипулацията бяха неизменна част от всеки един коктейл.

Редица от момичетата в предаването се наредиха редом до най-запомнящите се реалити герой у нас. Определено никога няма да забравим Зори G, или забавната Венета, какво остава за плачещата Блага или колоритната Люси. 

Определено най-запомнящите се участнички, които събраха най-много от зрителското внимание са Виктория Капитонова и Александра Гърдева. Какво ли не претърпяха тези жени през цялото това време. Не само в красива Турция, но и тук на родна земя.

Виктория Капитоново загуби Instagram профила си, след множеството скандали, които се разразиха е предаването, а Гърдева, която бе представена като жертва в предаването, спечели голяма част от зрителите пред малкия екран. След полуфинала вчера Алекс се къпе във всенародна любов и е определена като най-достойната участничка в реалитито.

Финалът обещаваше да бъде скандален и интересен. Вероятно много от вас са останали вкъщи, за да разберат, коя ще победи в надпреварата за сърцето на Виктор Стоянов.

Харесва ли ви или не той избра именно Виктория Капитонова. 

Мрежата ври и кипи от разпалени фенове, подкрепящи едната или другата дама. Най-много, обаче са хората, страдащи за отсъствието на Алекс. Решението все пак бе взето от най-желания ерген у нас - Виктор.

Лично ние смятаме, че независимо коя дама да бе избрал Виктор, то биха били красива двойка. Вижте сами:

Дали ще имат дълъг и семеен живот какъвто избраницата му описа в едно от предизвикателствата в предаването - остава да видим.

Също така остава и да затаим дъх и да очакваме нова доза скандали и еротични моменти от "Ергенът 2", който се очаква догодина.

#Инстаграм #Ергенът #Виктория Капитонова #Виктор Стоянов #Дениз Хайрула

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »