Софка лапва 500 хил. лв. от концерт

Софка  лапва 500 хил. лв. от концерт
A A+ A++ A

Софи Маринова, която тези дни представи новата си песен „Ревнувам те“, се похвали, че само нейният кумир Лили Иванова е пред нея. Става дума за класация за продадени билети за концерти, пише "Уикенд".

Примата на родната естрада, която неведнъж е демонстрирала доброто си отношение към фолк певицата, е на първо място по продажба на билети за тазгодишното си турне.

Софи Маринова пък е на втора позиция с предстоящия си концерт в зала „Арена Армеец“ на 8 октомври. Гласовитата фолк звезда ще излезе на сцената с „Ку-ку бенд“, като повод за грандиозната изява е 25-годишнината й на сцената.

„Вълнението ми е още по-голямо от факта, че на първо място е моят кумир – Лили Иванова и нейното Турне 2022! За мен е огромна чест да бъда в една класация с нея! Благодаря на моята публика за обичта и подкрепата!“, похвали се Софи, като изтъкна, че е много щастлива и развълнувана.

Вече поочти една трета от пропуските са продадени. Най-евтините билети са по 25 лева, но има и такива по 60, 70 и 80 лева. Капацитетът на залата е 13 000 зрители.

Груба сметка сочи, че от спектакъла ще се реализира над 500 000 оборот. Чистата печалба след приспадането на разходите би възлязла на около 350 бона.

Междувременно, ромката сподели в социалната мрежа и снимки от родния си дом в Етрополе, където е празнувала Гергьовден с роднините си, пише Уикенд. На кадрите се вижда, че майката на Софи й сипва агнешко от голяма тава. Явно възрастната жена, която също има музикален талант и е дала първите уроци по пеене на СОфи, се е погрижила за празничната трапеза.

#Софи Маринова #концерт

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"