Атанас Атанасов и Асен Василев захвърлиха костюмите и се озоваха в Хисаря СНИМКА

Атанас Атанасов и Асен Василев захвърлиха костюмите и се озоваха в Хисаря СНИМКА
A A+ A++ A

Археологическият музей в Хисаря посрещна вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев и министърът на културата Атанас Атанасов.

През уикенда и като типични туристи, Асен Валисев и Атанас Атанасов си спретнаха интересна разходка в Хисаря, а екскурзоводите там бяха изненадани от посещението им.

Министрите първо посетиха единствените по рода си на Балканите и в Европа Римски терми. Асен и Атанас останали впечатлени от иновативните приложения за добавена реалност, въведени напоследък. Те дават възможност чрез мобилния телефон туристът да добави към селфито си бога на здравето Асклепий, трите нимфи и други артефакти, открити на място.

Двамата министри разгледаха и Археологическия музей и съответно артефакти, които са открити при археологически разкопки в античния град. 

"Посетиха ни двама министри - на финансите и на културата. Те оцениха високо работата ни по иновативното представяне на археологическите обекти и благодариха за топлото посрещане." - споделят от управата на Археологическия музей.

#Асен Василев #Атанас Атанасов #Хисаря

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"