Днес учредяват политическа партия „Продължаваме промяната“

Днес учредяват политическа партия „Продължаваме промяната“
A A+ A++ A

В Пловдив се учредява политическа партия „Продължаваме промяната“

Събитието ще се проведе в Международен пловдивски панаир. Очаква се съпредседатели на партията да бъдат министър-председателят Кирил Петков и вицепремиерът Асен Василев, информира БНР.

Политическият проект „Продължаваме промяната“ беше представен официално на 19 септември миналата година от съоснователите Кирил Петков и Асен Василев. Политическата формация сключи споразумение с партиите "Волт" и "Средна европейска класа" за участие в парламентарните избори на 14 ноември 2021 година. Учредителното събрание започва в 18 часа.

"За България настъпи моментът, в който промяната трябва да продължи. Времето на безобразията, беззаконието, кражбите и корупцията ни лишават от справедлив и достоен начин на живот. България е обгърната от несправедливост, срещу която е необходимо да се изправим и преборим, за да постигнем общата мечта, да направим България държавата, с която да се гордеем", се казва в Учредителната декларация, която вече е качена на сайта на „Продължаваме промяната“.

Сред основните цели на новата политическа партия са нулева толерантност към корупцията, премахване на ненужните лицензи, регистрации и разрешителни, създаване на администрация без гишета, спиране течовете на публични средства, осигуряване на достоен живот на българските пенсионери и уязвимите социални групи, изграждане на качествено образование и инвестиране в масовия спорт и изкуствата.

#Продължаваме промяната #партия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »