Има ли проклятие върху рода на Илия Павлов?

Има ли проклятие върху рода на Илия Павлов?
A A+ A++ A

Павел Найденов - бащата на първия роден милиардер Илия Павлов, си отиде тихо от света на 84 години. В началото на годината получил инсулт, а след това се заразил с Ковид-19. Близките му са го настанили в хоспис, до последно се е налагало да му се дава кислород. Издъхнал на 24 февруари и бил кремиран.

Преди това снаха му Дарина Павлова и тримата му внуци дошли да го изпратят на поклонение, без да обявяват публично нито новината за смъртта му, нито пристигането си от чужбина, твърди бившият зам.-председател на "Мултигруп" Георги Петков.

Най-голямата внучка Венцислава, която е първия брак на Илия Павлов, от години е женена в Дубай. При нея в емирството живее почти целогодишно и снахата на починалия - Дарина Павлова. Другите две внучета Илия-Калоян и Паола, децата на Илия и Дарина, са в Америка, пише "Минаха години".

Бай Павел надживя и двете си деца. Илия бе разстрелян пред централата на управлявана от него фирма "Мултигруп" на 7 март 2003 г., а убиецът остана неизвестен.

Дъщерята Славка също загина от куршум, изстрелян от бившата съпруга на бившия й мъж Лестър Уилсън, която бясно ревнувала българката. С майка си загина и внука на бай Павел - Пол. Трагедията стана през 2010 г. и Америка, където живееше Славка.

Найденов не се предаде след тези удари на съдбата, но и не потърси съвет в гадатели и феномени, за да разбере дали има родово проклятие над фамилията. Сам е признавал, че не вярва на подобни неща, затова така и не влязъл при Ванга. Не помнеше кога е била експедицията му до Петрич, но тогава отива като придружител на свой приятел. "Мислех и аз да отида, да чуя какво има да ми казва. Ама така и не отидох", признава Найденов в интервю приживе.

 

#Илия Павлов #Дарина Павлова #Павел Найденов #проклятие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"