1500 лева заплата за камериерките по морето

1500 лева заплата за камериерките по морето
A A+ A++ A

Започна набирането на персонал по ЧерномориетоОфертите са примамливи, стига да му се работи на човек. Те могат да се срещнат в различни групи във Фейсбук.

Така например, хотел в Слънчев  бряг набира камериерки за сезон за 2022г. Заплатата е доста съблазнителна – 1500 лева чисто, пише plovdiv24.bg. Осигурени са така също и квартира и храна. Плажът в свободното време е екстрата към офертата. 

Камериерка се търси и за Равда. Предлага се почасова заетост  - от 2 до 4 часа на ден за целия сезон. Започва се от месец юни. Задълженията са ясни – почистване на стаи и смяна на спално бельо. Предпочитанията са за жени с опит и по-възможност местни. 

От началото на месец май пък се търси охранител-портиер на Международен младежки център в Бургас, като се изисква минимум средно образование, добро физическо и психично здраве, оперативност, съобразителност, любезност и отговорност. Той ще трябва да осъществява контрол на входа, както и други задачи, възложени му от ръководството на предприятието. Работата е на смени по 12 часа. Осигурени са му квартира и храна. Заплатата не се обявява предварително.

#камериерка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »